Lørdag, 04 August 2018

Super B, den hollandske udvikler og producent af lithium-batterier, har modtaget E4 godkendelse i henhold til elektromagnetisk kompatibilitet kategori for Emitteret interferens og interferensimmunitet FN / ECE R10 for tre af deres batterier. Denne godkendelse er givet gennem det hollandske centrale vejdirektorat (RDW) og tillader brug i hele Europa af Super B Epsilon 12V1200Wh-M, SB12V100E-ZC-ZC og SB12V160E i køretøjer.

Især moderne køretøjer er udstyret med omfattende elektronik. Ved styring af enheder via Bluetooth, Wi-Fi eller Bus system kan forstyrrelser udløse funktionsfejl på enhederne. Med certificeringen bekræfter RDW at Super B-batterierne overholder de lovbestemte strålingsbeskyttelsesstandarder og kan dermed udelukkes som en fejlkilde for systemerne. Dette garanterer maksimal driftssikkerhed.

Alle tre batterier har Super B specielt udviklede batterihåndteringssystem (BMS). BMS styrer den elektriske fordeling inden i batteriet og beskytter batteriet mod over- og underspænding såvel som mod for høj strøm og for høj temperatur.

Info: www.super-b.com

Udgivet i Udstyr Artikler