Tirsdag, 21 August 2018

Caravan Salon i Düsseldorf er verdens største messe for camping og caravanning, som finder sted årligt i slutningen af august i Düsseldorf.

Omkring 550 internationale udstillere viser autocampere og campingvogne, tilbehør, telte, mobilhomes, campingudstyr, autocamperpladser og campingpladser samt mange destinationer. På Caravan Salon 2017, blev der registreret over 232.000 besøgende, og i 2016 blev 203.500 besøgende registreret.

Et særligt kendetegn ved Caravan Salon er messens egen parkeringsplads til campingvogne og autocampere, hvor besøgende på messen kan overnatte. Hvert år bruger omkring 70.000 besøgende natten i eget køretøj i Caravan Center på Messe Düsseldorf. På den store parkeringsplads nord for messecenteret er der mere end 3500 pladser.

Siden 2003 har TourNatur, en vandreture og trekking messe, fundet sted parallelt med Caravan Salon.

I 2018 finder Caravan Salon sted fra den 24. august til den 2. september. Allerede på fredag den 24. August er der adgang med god plads til at se køretøjerne og alt det andet i en mere afslappet atmosfære. Det koster til gengæld 30 Euro for to dage ved online køb, mod 11 Euro for to dage ved online køb de resterende dage, med mindre du har en forhandler der kan skaffe dig adgang.

Hvis du vil benytte autocamperpladsen på messen, skal du igang, der er ved at være rigtig mange reservationer, som er en nødvendighed, for at man overhovedetkan benytte autocamperpladsen.

Link: https://www.caravan-salon.de/

Hotelsøgemaskine:https://www.trivago.dk/

Udgivet i Information