Alde varme indgår i Truma´s iNet verden

Den svenske varmeproducent Alde, der er ejet af Truma har hidtil været kørt adskilt. Som noget nyt kan Alde Compact 3020 HE fra april 2018 integreres i Truma iNet systemet.

De to varmesystemer har hidtil været tilbudt med hver deres betjeninger i autocampere og campingvogne, hvadenten de er udstyret med Truma eller Alde varme. Truma har nu et ønske om at styre så mange af deres komponenter som muligt med iNet systemet. Fra april, 2018 er det en ny mulighed. Det betyder at man fra næste måned kan styre alle enheder via iNet: Opvarmning, aircondition og gasformyning - alt sammen via en App.

Installationen skulle være meget enkel: iNet-boksen sluttes til varmeapparatet under forudsætning af, At Aldevarmeren er udstyret med det nye kontrolpanel. Kunderne kan genkende den nye iNet kontrolboks, ved iNet Ready symbolet, der vises når boksen er tændt. Hvis iNet symbolet mangler, er boksen ikke forberedt for iNet og skal udskiftes. Dette vedrører alle varmeapparater af typen Compact 3020 HE fra 04/2014 til 04/2018. Ældre modeller af typen Alde Compact 3010 kan ikke eftermonteres med iNet systemet.

Med den tilhørende App, kan Alde-brugere nemt styre de vigtigste funktioner på deres varmeapparat. Desuden kan brugerne via App´en vælge om apparatet skal køres på gas eller 230 v varmeelementer, og hvilken temperatur sensor der overtager styringen. Har kunden et Truma klimanlæg i sit køretøj, kan man køre klimamaautomatik. Derved kan temperaturen holdes konstant på en forudsestemt temperatur.

Den nye Truma App med Alde udvidelsen er tilgængelig fra marts 2018. Den indeholder nogle nye praktiske funktioner der gavner alle Truma App brugere. Du kan kontrollere status for indendørs temperatur og vandtemperaturen via Bluetooth. Hidtil har det kun være muligt via SMS. Den nye App er ligeledes mere brugervenlig en den tidligere udgave.

OBS - Tibud til den 30.04-2018,  lige på den anden side af grænsen: http://skandic-camping.dk/, 818 Euro - Spar 303,- Euro, NU pris Pris 589,-Euro

Se mere på www.truma.com og www.alde.se

Kilde og foto: Truma.com

Bedøm denne artikel
(2 bedømmelser)