Nyt Alphatronics 12V Smart TV med Bluetooth 4.2

Alphatronics indføre med “+” tilføjet, verdens første mobile (12 V) tv-apparat med bluetooth, Den nye serie viser ikke kun et bedre billede, men også en meget bedre lyd.

Alphatronic kan med det med den nye Plus modelrække kommunikere tovejs mellem fjernsyn, smartphones elle tablets.

Tilføjelsen af “+” i modelbetegnelsen står for mere teknologi. Som de første mobile fjernsynsapparater i verden er alle Alphatronics modeller i serierne SL- og T-Line forsynet med det nye Alphatronics Bluetooth 4.2 modul. Det nyeste Alphatronics Bluetooth 4.2 står for en hurtigere opkoblings hastighed, en rækkevidde på optil 100 meter og mindre strømforbrug (A). Desuden kan lydsignalet sendes via Bluetooth eller afspille musik fra Smartphones via TV. Gennem en 10 Bit komprimeringsproces kan programmer afspilles via DVB-T2-HD med et endnu bredere farvespectrum. En ny digital signalprocessor giver en meget bedre lydgengivelse. En hurtigere processor reducere adgangstiden og derudover kan batterispændingen overvåges via Tv’et, så det ikke slukker automatisk ved lav batterispænding.

Ny er også Alphatronics Link, der drejer sig om en videreudvikling af styringsprotokollen, der er baseret på HDMI-CEC-Standard, der giver mulighed for at styre forskellige enheder, der er tilsluttet via HDMI, med kun en fjernbetjening.

Skærmstørrelser, tunere mm.

Serien SL-Line+ fås i fire skærmstørrelser 19”, 22”, 24” og 32”. Takket være den integrerede tuner DVB-S2 kan satellitanlægget tilsluttes direkte til tv-apparatet. Desuden kan har Triple Tuneren en fremtidssikker DVB-T2 og DVB-C tuner. Til betalbar tv er der en CI+ slot. Triple Tuneren spare ekstra enheder og kabler og reducerer også energiforbruget, samt reducere strømforbruget. Den integrerede DVD-afspiller og USB-porten kan bruges til at afspille forskellige medier. Ved brug af AlfatronicView vidvinkel LED-skærme, tilbyder SL-Line+ modellerne perfekt visning fra næsten alle synsvinkler med horisontal og lodret vinkel på 178 grader.

Flere kombinationsmuligheder

Alphatronics SL+ kan kombineres på flere måder. Dette er genkendeligt ved hjælp af modelnavnet.

  •  I -> Internet/Smart-TV
  • K-> Kathrein SAT-styring
  • H-> Hard-Disc-Recording

I - Internet/Smart TV, med den står hele verden åben med internet for dig. Surf på internettet, chat med venner eller få adgang til til ynglingsprogrammer med Android Smart TV versionen.

K - Katherine SAT kontrol, der er udviklet af Alphatronics i samarbejde med Kathrein. One Cable Solgtions der kan styre forskellige Kathrein satellitsystemer direkte via tv’et uden en ekstra styringsenhed og muligheden for at streame tv-programmet tv-programmer til en smartphone eller tablet.

H - har også en integreret harddisk optagefunktion. Dette gør det muligt at optage tv-programmer direkte på en indbygget hukommelse (HD-optagelse på SSD i ca. 640 minutter (320 min i HD)

Se diverse forhandlere og priser på nettet i DK, og vigtigt at du ser på modellen Plus “+”, med Bluetooth 4.2

www.alfatronics.de

Bedøm denne artikel
(2 bedømmelser)