Få et Fiat Ducato Light chassis til 3,5 t vejet op til 4 tons

Fiat Ducato Light er en af de mest populære autocamper Basiskøretøjer til 3,5 tons totalvægt, mere specifikt varianterne X250, X290 med Fiat-seriechassis eller med AL-KO chassis. Men hvad skal du gøre, hvis du ved planlægningen har fejlberegnet en tur og det viser sig at din bagage eller eftermontering af udstyr overstiger den tilladte totalvægt?

Problemet kan løses, uden at skifte autocamperen ud. Goldschmitt tilbyder flere måder at øge den tilladte totalvægt af Fiat modeller med Ducato-Light-Chassis. Til dette er det nødvendigt med optimerende komponenter fra firmaet Goldschmitt til vægtforøgelse, der hæver totalvægten til 4 tons.

En mulighed er fjederforstækning til for- og bagaksel med en bærende fælg og dæk kombination. Dette gøres med en forstærket spiralfjeder på forakslen og en luftaffjedring på bagakslen.

En anden mulighed kan være tillægsbladfjedre eller spiralfjedre på bagakslen. Luksusløsningen er fuld luftaffjedring, herunder luftfjeder kontrol med hæve-sænke funktion og med mulighed for at sætte autocamperen i vatter.

Hvis din autocamper monteres med matchende varianter af ovenstående, så tilbyder Goldschmitt også opvejningen af din autocamper.

Pris fra 962 euro. + Montering (kombination hjul og dæk påkrævet)

Ønsker du opvejning til 4 tons, kræves der også kørekort til lastbil C1 eller C

Nærmeste Goldschmitt værksted ifølge Goldsschmitt
Skandic Nordic Reisemobile GmbH

Skandinavienbogen 4
D
24983 Handewitt
Tyskland
Tel.: +49 (0) 4 61 / 50 90-690

skandic-camping.dk

Link - Goldschmitt

Bedøm denne artikel
(4 bedømmelser)