Multianker - Den gennemtænkte Markiseholder

Selv små vindstød kan have konsekvenser for en markise - Hunden kan få viklet snoren omkring et markiseben og begge dele kan forårsage dyre skader på en autocamper. Multianker reducere markant den risiko.

Om det som regn- eller solbeskyttelse, så er markisen på autocamperen meget praktisk. Problemet er, at selv relative lette vinde kan løfte markisen. De kræfter der virker på markisearme og autocamper væggen er temmelig store. For at få ekstra stabilitet, er markisen ofte montere med en Tie Down stormstrop, der er monteret med 2 store pløkke, men ofte er jorden så hård at dette ikke er muligt.
Dette problem afhjælper Multianker. Den enkle men smarte løsning, suger Multianker på sidevæggen med en trækkraft på 70 kg på hver anker. Afrundingen på sugekoppen er for at beskytte malingen.

Ved levering er markiser leveret med vægholdere, der fastgøres med skruer. På den nordtyske udstilling i Sande, kunne de første Multianker bevise deres værd i praksis. Vind med kraftige vindstød rev i udstillernes markiser og bragte de hidtil kendte sikringer til holdbarhedsgrænsen. På andendagen af udstillingen havde de fleste udstillere eftermonteres Multianker. Som en ekstra sikring er en midterstøttestang.

Multianker leveres i en robust plast kuffert. De er lavet af et firma der sælger autoglasruder og sælges kun fra selskabet for 99 Euro og bestilles online.

Info www.multianker.com

Bedøm denne artikel
(9 bedømmelser)