Tilbagekaldelse af Thule Omnistor markiser der kan åbne utilsigtet og ukontrolleret

Som en sikkerhedsforanstaltning tilbagekalder Thule sine TO 8000 og TO 9200 Omnistor markiser med en 220 volt rørmotor. Årsag: Markiserne kan åbne utilsigtet og ukontrolleret.

Det drejer sig om om alle Omnistor markiser af typerne TO 8000 og TO 9200 med 220 Volt rørmotor der produceret  mellem den 1. Juni 2016 og 30. Juli 2019. I sjældne tilfælde  kan åbne utilsigtet og ukontrolleret. Thule påpeger, at andre elektriske markiser eller de der betjenes med håndsving ikke påvirkes af tilbagekaldelsen.

Du kan kontrollere om din markiser er påvirket af tilbagekaldelsen som følger: Se på markisens produktionsmærke, hvoraf det vil fremgå hvornår den er produceret. På figuren herunder findes et eksempel på datoen den 30. Januar 2019 -> 300119.

Hvis du er berørt og bor i et europæisk land (undtagen Tyskland), skal du udfylde registreringsformularen med de oplysninger du finder på produktionsmærkatet, samt dit køretøjs mærke og stelnummer eller sende en mail til Thule Omnistor med alle informationerne til email:  

Efter anvisninger fra Thule kan du aftale tid med din forhandler som vil udskifte rørmotoren med en forbedret version. Du finder flere informationer på følgende link:https://www.thule.com/da-dk/safety-notices/recall230v 

Image of a barcode for Thule Omnistor 9200