Nye gastryksregulatorer og filtre fra Truma

Nye og lettere gasregulatorer fra Truma Nye og lettere gasregulatorer fra Truma Foto: Truma

Truma har revideret og videreudviklet sine gastryksregulatorer. Sammenlignet med deres forgængere er de nyeste generations modeller DuoControl CS og MonoControl CS meget lettere end forgængeren.

Derudover kan de fastgøres både på væggen såvel som på itoppen af gasrummet. Begge modeller er udstyret med en kollisionssensor (Crashsensor), der straks stopper gasforsyningen i tilfælde af en ulykke med en kollisionshastighed på 15-20 km / t. Den indbyggede crashsensor betyder, at du kan også kan opvarme din campingvogn eller autocamper, mens du køre - trygt og sikkert. DuoControl CS har en ekstra mulighed og skifter automatisk til den anden gasflaske, når en gasflaske er tom.

Ud over de nye gastryksregulatorer lancerer Truma også et nyt gasfilter.

Yderligere oplysninger

Den indbyggede crashsensor kan nemt og hurtigt nulstilles, når den har været udløst. Du trykker blot på den gule reset-knap, så er din gastryksregulator straks klar til brug igen. MonoControl CS har en regulatoreffekt på 1,5 kg/h og er således dimensioneret til maksimalt forbrug. Det er ikke nødvendigt at beregne hverken de enkelte enheders forbrug eller gennemstrømningen i gasanlægget.

Fås i vertikal og horisontal udførelse.

Kilde: Truma