Cartahgo C-TourerCarthago C-Tourer blev kåret til "Årets autocamper 2012" af den Hollandske expertjury Wim de Roos, Kees Witvliet og Niek Schenk, som roser dens karosseriopbygning og innovative grundris. Arrangør af denne årlige uddeling er fagbladet KCK, med et oplag på 100.000 eksemplarer om camping og den Hollanske bilforening ANWB, som kan sammenlignes med Danske FDM.
 Som begrundelse for valget nævner juryen de innovative løsninger, så som tværsengen bagerst i modellen 142 QB bygget som er bygget som en meget let tilgængelig queens seng og det patentanmeldte køleskab indbygget under enkeltseng i model 143.
Det der især har begejstret juryen var karosseriarbejdet. Citat fra juryens vurdering: "Det virkelige højdepunkt, er det slående design i denne autocamper fra middelklassen. Dette er karakteriseret ved brugen af helt flad sandwich. Paneler lavet af aluminium og RTM isolering af vægge, gulv og tag. Taget er beklædt med glasfiber, som er modstandsdygtig mod hagel. Hele opbygningen er helt træ-fri og uden skruer, lavet af aluminiumprofiler, som er limet sammen. Aluminiums brug indedørs er skjult bag en lydabsorberende vægbeklædning. Om vinteren sikres varmen, fra en såkaldt klimabund, som er en helt massiv dobbeltbund, hvor varme og teknik er monteret. Med C-Tourer modellerne får køberne meget for pengene”. Med denne model er det muligt at køre med et vægtoverskud, så  kørsel på 3,5 tons er muligt. C-Tourer fås både som helinegreret og delintegreret. Carthago har desuden fået et hav af priser i de Tyske fagblade. Vedr. pris i Danmark kontakt BaltzerCartahgo C-Tourer autocamper, som har forhandlingen i Danmark.

 

Link: Baltzer Autocamper, Carthago